Dansmarathon voor het Prinses Beatrix Spierfonds!

08 t/m 09 2019 juni

Spieren en dansen zijn onlosmakelijk verbonden. Wij voelen ons iedere dag weer dankbaar voor het feit dat ons lijf het doet. Reden om onderzoek naar spierziekten te steunen. Daarom gaan we een dansmarathon organiseren waarvan de opbrengst naar het Prinses Beatrix Spierfonds gaat. We doen dit in samenwerking met Bransz uit Wageningen en de Balletschool uit Arnhem.

We hopen op een boel deelnemers die zorgen dat ze door familie, buren en vrienden per dans gesponsord worden met een geldbedrag (net als een sponsorloop). De marathon begint om 16.00 uur met kids tot 12 jaar, die tot 20.00 uur zoveel mogelijk op de dansvloer mogen staan. Vanaf 20.00 uur is het de beurt aan iedereen boven de 12 om de nacht door te dansen! Zondag 9 juni om 8 uur sluiten we af met een gezamenlijk ontbijt. 

In het verleden hebben we dit vaker gedaan voor diverse goede doelen; deze nacht is écht fantastisch! Heel bijzonder om samen de nacht door te gaan voor hetzelfde doel. Alle dansvormen komen aan bod; van breakdance tot ballroom en meer!. Het maakt niet uit wat je doet, zolang je maar op de dansvloer zoveel mogelijk bij elkaar danst voor het Spierfonds :). MIs hem niet; we verzekeren je dat het onvergetelijk wordt!

Weet je al dat je zeker mee gaat doen? Dan kun je het formulier hieronder invullen, zodat je op de hoogte gehouden wordt van "hoe verder".


 de Balletschool
 Bransz
 Dansen bij Versteegh
 16.00-20.00 uur (tot 12 jaar)
 na 20.00 uur
 

ga terug naar de overzichtspagina