Theater-event Free to move!

26 t/m 27 2018 mei

Zaterdag 26 mei en zondag 27 mei is om 13.00 uur en 16.30 uur de voorstelling "Free to Move" te zien in het Focus filmtheater op de Korenmarkt en in de Fifth Avenue in Arnhem. Vanaf 21 april 9.00 uur kun je kaarten voor publiek bestellen middels onderstaand formulier, dat de 21e online komt. In eerste instantie kunnen er voor iedere deelnemer/danser 4 kaarten besteld worden (in totaal, niet per voorstelling!) Vanaf 19 mei gaan de kaarten, die op dat moment nog beschikbaar zijn, in de vrije verkoop. In de lessen en via mail zijn de groepen op de hoogte gebracht in welke voorstelling ze dansen. Entree voor kids tot en met 8 jaar: €6, voor iedereen ouder dan 8 jaar: €9.

Het Prinses Beatrix Spierfonds heeft contact met ons gezocht om hun samenwerking met dans verder uit te breiden. Dans en Spierfonds zijn verbonden om redenen die je je vast voor kunt stellen en hieronder nog verder toegelicht worden. Met liefde gaan we dan ook, samen met jou, proberen een bijdrage te leveren aan onderzoek naar spierziekten. De eerste mogelijkheid om dat te doen heb je bij het bestellen van de kaarten voor Free to Move; je krijgt de optie een euro per kaartje meer te betalen. Die euro gaat rechtstreeks naar het spierfonds. Als iedereen dat zou doen, dan hebben we al een mooi bedrag bij elkaar in het weekend van 26 en 27 mei. 

We wensen je vast heel veel plezier bij het tot stand brengen van dit evenement (als je meedanst of mee-organiseert) en al het publiek wensen we uiteraard een hele fijne ervaring. 

ALLE VOORSTELLING ZIJN UITVERKOCHT! Het is helaas niet meer mogelijk om kaarten te bestellen.


 Ja
 Nee
 Ja
 

ga terug naar de overzichtspagina