Dreumesdans

Dreumesdans

Dansen voor de allerkleinsten, want jong geleerd is oud gedaan!

Kids van 1,5 tot en met 2,5 jaar maken kennis met bewegen op muziek. We doen dit met behulp van oude, bekende liedjes die beweging stimuleren. De fantasie wordt geprikkeld met behulp van materialen en verhalen. Tijdens deze les dansen de ouders mee.

Direct inschrijven?

Kies een cursus die binnenkort start:

Lopende cursussen:

Kies aantal lessen:

Eerst een proefles doen?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Bel even naar 026 3511 211 of e-mail naar info@dansenbijversteegh.nl om te overleggen wat een handige dag en tijd is.

Samen dansen is nog leuker! Deel deze pagina met je vrienden en neem ze mee!

Deze cursus wordt gegeven door Laura, Nina, Annika en Romy

Laura is op de dansacademie afgestudeerd als dansdocent en heeft een grote affiniteit voor kinderen. Met veel plezier en warmte krijgt Laura uit de kinderen wat er in ze zit aan danstalent. Zij geeft de lessen op woensdag en vrijdag aan de Velperweg. 

Nina heeft haar opleiding docent dans aan de ArtEZ dansacademie gevolgd en is na haar studie gek geworden van de kids doelgroep. Met veel liefde krijgt ze de allerkleinsten aan het dansen. Nina is een warme docenten die de kids goed op hun gemak stelt. Nina geeft de lessen in Oosterbeek en Elst.

Annika geeft haar jarenlange passie voor het dansen graag aan anderen door. Puur, enthousiast en een tikkeltje gek zijn kenmerkende woorden voor deze dansdocent. Geen oefening is haar te gek en ze krijgt iedereen op de dansvloer. Annika geeft de lessen op vrijdag in Schuytgraaf.

Romy is een warme, energieke dame die klaar is om je uit te dagen in dans. Met een voorliefde voor kids, laat ze de minidansers stralen! Ze is afgestudeerd in Dans aan het Aventus en heeft al heel wat jaren lesgeef ervaring. Romy geeft de lessen op zaterdag in Oosterbeek.

Video's