Kleuterdans

Kleuterdans

Houd uw kind ook zo van dansen? En van welke muziek? Kleuters hebben een natuurlijke drang tot bewegen en beleven daar heel veel plezier aan! Bewegen door middel van dans is niet alleen leuk, het draagt ook bij aan de ontwikkeling van het kind!

Kleuters leren op speelse manier de bewegingsmogelijkheden van hun lichaam kennen, ontwikkelen muzikaliteit, ritme, een goede houding en richtingsgevoel. Er wordt gewerkt vanuit verhalen, thema’s en liedjes. Dus swing mee en maak plezier!

Direct inschrijven?

Lopende cursussen:

Kies aantal lessen:

Eerst een proefles doen?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Bel even naar 026 3511 211 of e-mail naar info@dansenbijversteegh.nl om te overleggen wat een handige dag en tijd is.

Samen dansen is nog leuker! Deel deze pagina met je vrienden en neem ze mee!

Deze cursus wordt gegeven door Laura, Annika, Merel en Romy

Laura is op de dansacademie afgestudeerd als dansdocent en heeft een grote affiniteit voor kinderen. Met veel plezier en warmte krijgt Laura uit de kinderen wat er in ze zit aan danstalent. Ze geeft de lessen in het Rozet.

Annika geeft haar jarenlange passie voor het dansen graag aan anderen door. Puur, enthousiast en een tikkeltje gek zijn kenmerkende woorden voor deze dansdocent. Geen oefening is haar te gek en ze krijgt iedereen op de dansvloer. Annika geeft de lessen op vrijdag in Schuytgraaf.

Merel is net afgetudeerd aan de ArtEZ dansacademie en brengt haar lessen gelijk in de praktijk. Ze geeft met veel plezier de kinderlessen op zaterdag aan de Velperweg. Het zien van verbetering en groei bij haar leerlingen is wat haar drijft, daarom wil ze graag iedereen van jong tot oud van dans laten genieten.

Romy is een warme, energieke dame die klaar is om je uit te dagen en nieuwe moves te leren. Ze is afgestudeerd in Dans aan het Aventus en heeft al heel wat jaren lesgeef ervaring. Romy geeft de lessen op zaterdag in Oosterbeek.