Peuterdans

Peuterdans

Peuterdans stimuleert de fantasie en beweging van peuters. In de lessen beleven de kinderen al dansend spannende verhalen, reizen door fantasielanden en  komen  dieren, feeën of sprookjesfiguren tegen.

Op een speelse, vrolijke manier leren peuters bewegen op muziek, waarbij aandacht wordt gegeven aan de ontwikkeling van de grove en fijne motoriek, de ontwikkeling van de muzikaliteit, het richtings- en ritmegevoel en de bewustwording van het lichaam. Peuterdans stimuleert op speelse wijze de fantasie en beweging! Voor jongens én meisjes van 2,5 tot 4 jaar.

Direct inschrijven?

Lopende cursussen:

Kies aantal lessen:

Eerst een proefles doen?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Bel even naar 026 3511 211 of e-mail naar info@dansenbijversteegh.nl om te overleggen wat een handige dag en tijd is.

Samen dansen is nog leuker! Deel deze pagina met je vrienden en neem ze mee!

Deze cursus wordt gegeven door Laura of Lotte

Laura is op de dansacademie afgestudeerd als dansdocent en heeft een grote affiniteit voor kinderen. Met veel plezier en warmte krijgt Laura uit de kinderen wat er in ze zit aan danstalent. Zij geeft de lessen op woensdag en vrijdag aan de Velperweg. 

Lotte draagt met veel liefde en passie haar vak uit. Ze heeft ook aan de ArtEZ dansacademie gestudeerd en straalt veel warmte uit. Naast de talentontwikkeling geeft zij de peuterdans lessen op zaterdag in theater de Leeuw.

 

Bekijk Peuterdans video's: