Peuterdans

Peuterdans

Peuterdans stimuleert de fantasie en beweging van peuters. In de lessen beleven de kinderen al dansend spannende verhalen, reizen door fantasielanden en komen dieren, feeën of sprookjesfiguren tegen.

Op een speelse, vrolijke manier leren peuters bewegen op muziek, waarbij aandacht wordt gegeven aan de ontwikkeling van de grove en fijne motoriek, de ontwikkeling van de muzikaliteit, het richtings- en ritmegevoel en de bewustwording van het lichaam. Peuterdans stimuleert op speelse wijze de fantasie en beweging! Voor jongens én meisjes van 2,5 tot 4 jaar.

Direct Inschrijven?

Lopende cursussen:

Kies aantal lessen:

Eerst een proefles doen?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Bel even naar 026 3511 211 of e-mail naar info@dansenbijversteegh.nl om te overleggen wat een handige dag en tijd is.

Samen dansen is nog leuker! Deel deze pagina met je vrienden en neem ze mee!

Deze cursus wordt gegeven door Laura, Merel, Lotte en Romy

Laura is op de dansacademie afgestudeerd als dansdocent en heeft een grote affiniteit voor kinderen. Met veel plezier en warmte krijgt Laura uit de kinderen wat er in ze zit aan danstalent. Zij geeft de lessen op woensdag en vrijdag aan de Velperweg. 

Merel is afgestudeerd aan de ArtEZ dansacademie en een vast gezicht in ons team. Ze geeft met veel plezier de kinderlessen op zaterdag aan de Velperweg. Het zien van verbetering en groei bij haar leerlingen is wat haar drijft, daarom wil ze graag iedereen van jong tot oud van dans laten genieten.

Lotte draagt met veel liefde en passie haar vak uit. Ze heeft ook aan de ArtEZ dansacademie gestudeerd en straalt veel warmte uit. Naast de talentontwikkeling geeft zij de dreumes- en peuterdans lessen op zaterdag in theater de Leeuw.

Romy is een warme, energieke dame die klaar is om je uit te dagen in dans. Met een voorliefde voor kids, laat ze de minidansers stralen! Ze is afgestudeerd in Dans aan het Aventus en heeft al heel wat jaren lesgeef ervaring. Romy geeft de lessen in Oosterbeek en Schuytgraaf.

 

Bekijk Peuterdans video's: