Streetkids / Hip Hop

Streetkids / Hip Hop

Vet cool en lekker sportief! Op eigentijdse muziek leer je dansen zoals er in videoclips gedanst wordt.

De les bestaat uit een opwarming, het aanleren van diverse dansbewegingen en diverse dansspelen om het danstalent en muzikaliteit te ontdekken en te ontplooien.

Direct Inschrijven?

Lopende cursussen:

Kies aantal lessen:

Eerst een proefles doen?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Bel even naar 026 3511 211 of e-mail naar info@dansenbijversteegh.nl om te overleggen wat een handige dag en tijd is.

Samen dansen is nog leuker! Deel deze pagina met je vrienden en neem ze mee!

Deze cursus wordt gegeven door Romy, Merel en Demi

Romy is een warme, energieke dame die klaar is om je uit te dagen en nieuwe moves te leren. Ze is afgestudeerd in Dans aan het Aventus en heeft al heel wat jaren lesgeef ervaring. Romy geeft de lessen op maandag aan de Velperweg en op woensdag in het Rozet.

Merel is afgestudeerd aan de ArtEZ dansacademie en een vast gezicht in ons team. Ze geeft met veel plezier de lessen op maandag in Schuygraaf. Het zien van verbetering en groei bij haar leerlingen is wat haar drijft, daarom wil ze graag iedereen van jong tot oud van dans laten genieten.

Demi heeft na MBO ook nog een HBO opleiding dans gedaan. Ze is een pittige, stoere meid en geeft ook zo les; vol passie en vuur laat ze je keihard werken. Zij geeft de lessen op maandag in Schuytgraaf (niveau 2), donderdag aan de Velperweg én traint de crew.