Streetkids / Hip Hop

Streetkids / Hip Hop

Vet cool en lekker sportief! Op eigentijdse muziek leer je dansen zoals er in videoclips gedanst wordt.

De les bestaat uit een opwarming, het aanleren van diverse dansbewegingen en diverse dansspelen om het danstalent en muzikaliteit te ontdekken en te ontplooien.

Direct inschrijven?

Lopende cursussen:

Kies aantal lessen:

Eerst een proefles doen?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Bel even naar 026 3511 211 of e-mail naar info@dansenbijversteegh.nl om te overleggen wat een handige dag en tijd is.

Samen dansen is nog leuker! Deel deze pagina met je vrienden en neem ze mee!

Deze cursus wordt gegeven door Demi, Romy en Merel

Demi heeft na MBO ook nog een HBO opleiding dans gedaan. Ze is een pittige, stoere meid en geeft ook zo les; vol passie en vuur laat ze je keihard werken. Zij geeft de lessen op maandag in Schuytgraaf en op donderdag aan de Velperweg.

Romy is een warme, energieke dame die klaar is om je uit te dagen en nieuwe moves te leren. Ze is afgestudeerd in Dans aan het Aventus en heeft al heel wat jaren lesgeef ervaring. Romy geeft de lessen op maandag aan de Velperweg en op woensdag in het Rozet.

Merel is net afgetudeerd aan de ArtEZ dansacademie en brengt haar lessen gelijk in de praktijk. Ze geeft met veel plezier de kinderles op maandag in de speelzaal van de Salamander. Het zien van verbetering en groei bij haar leerlingen is wat haar drijft, daarom wil ze graag iedereen van jong tot oud van dans laten genieten.