Urban crew & Podium klas

Urban crew & Podium klas

Dans je al een tijdje, maar wil je meer? Dan zijn deze lessen echt iets voor jou!

Dans je de hele dag door en kan je echt nooit stil zitten? Wil je hard werken, beter worden en je prestaties op het podium laten zien? Meld je dan nu aan voor onze Urban Crew of Podium klas.

Bij de Urban Crew wordt je wekelijks gedrild om je streetdance, hip hop en andere urban moves nog strakker en beter te krijgen. Je krijgt een plek op het podium om te shinen en gaat trainen om mee te dansen bij wedstrijden. Je traint 1 uur op de vrijdagmiddag.
Wedstrijden zijn open voor publiek, maar er wordt meestal een entreeprijs voor gevraagd. Kleding verzorgen wij, Wat betreft schoeisel kan het zijn dat er, in overleg met de crew (en ouders), iets aangeschaft moet worden.

De Podium Klas is gericht op Moderne dans en Klassiek ballet met invloeden van jazz en streetdance. Je gaat dieper in op de technieken en krijgt daarnaast een aparte choreografie training. Op deze manier kan je elk moment zelfverzekerd het podium op! Je traint 2 uur op de zaterdagochtend.

Let op! Deze lessen zijn vanaf 9 jaar. Om deze lessen te volgen dien je minimaal 1 keer in de week een reguliere les bij ons te volgen. Na een selectie wordt er bepaald of je geschikt bent om de trainingen te volgen.  

De Urban Crew traint minimaal 2 keer in de week (woensdag en vrijdag). Daarnaast kan er gekozen worden voor een extra les of een onbeperkt lespakket. Het lesgeld is inclusief deelnamekosten voor de wedstrijden.
De Podiumklas traint 2 uur op de zaterdagochtend + minimaal 1 reguliere les. Ook kan er gekozen worden voor een onbeperkt lespakket.

 

 

Direct Inschrijven?

Lopende cursussen:

Kies aantal lessen:

Eerst een proefles doen?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Bel even naar 026 3511 211 of e-mail naar info@dansenbijversteegh.nl om te overleggen wat een handige dag en tijd is.

Samen dansen is nog leuker! Deel deze pagina met je vrienden en neem ze mee!

Deze cursus wordt gegeven door Demi of Lotte

Demi geeft de Urban Crew les op vrijdag. Ze heeft na MBO ook nog een HBO opleiding dans gedaan. Ze is een pittige, stoere meid en geeft ook zo les; vol passie en vuur laat ze je keihard werken.

Nikki heeft ook een MBO opleiding afgerond en is nu bezig op ArtEZ. Ze is heeft zelf veel wedstrijdervaring bij diverse organisaties. Nikki is puur, gaat back to roots en in techniek. Nikki traint de crew op woensdag.

Lotte geeft de Podium Klas lessen. Ze komt van de ArtEZ dansacademie en met haar technische vaardigheid en betrokkenheid haalt ze het beste uit de leerlingen naar boven.

Video's