Urban crew & Podium klas

Urban crew & Podium klas

Dans je al een tijdje, maar wil je meer? Dan zijn deze lessen echt iets voor jou!

Dans je de hele dag door en kan je echt nooit stil zitten? Wil je hard werken, beter worden en je prestaties op het podium laten zien? Meld je dan nu aan voor onze Urban Crew of Podium klas.

Bij de Urban Crew wordt je wekelijks gedrild om je streetdance, hip hop en andere urban moves nog strakker en beter te krijgen. Je krijgt een plek op het podium om te shinen en gaat trainen om mee te dansen bij wedstrijden. Je traint 1 uur op de vrijdagmiddag.
Wedstrijden brengen inschrijfkosten met zich mee. Ze zijn open voor publiek, maar ook daar wordt meestal een entreeprijs voor gevraagd. Kleding verzorgen wij, Wat betreft schoeisel kan het zijn dat er, in overleg met de crew (en ouders), iets aangeschaft moet worden.

De Podium Klas is gericht op Moderne dans en Klassiek ballet met invloeden van jazz en streetdance. Je gaat dieper in op de technieken en krijgt daarnaast een aparte choreografie training. Op deze manier kan je elk moment zelfverzekerd het podium op! Je traint 2 uur op de zaterdagochtend.

Let op! Deze lessen zijn vanaf 9 jaar. Om deze lessen te volgen dien je minimaal 1 keer in de week een reguliere les bij ons te volgen. Na een selectie wordt er bepaald of je geschikt bent om de trainingen te volgen.  
Het dansen van wedstrijden brengen inschrijfkosten met zich mee. Ze zijn open voor publiek, maar ook daar wordt meestal een entreeprijs voor gevraagd. Kleding verzorgen wij, Wat betreft schoeisel kan het zijn dat er, in overleg met de crew (en ouders), iets aangeschaft moet worden.

Lesgeld Urban Crew is op basis van 1 reguliere les en de crew training op vrijdagmiddag. Lesgeld Podium Klas is op basis van 1 reguliere les en 2 uur training op zaterdagochtend.

 

 

Direct inschrijven?

Lopende cursussen:

Kies aantal lessen:

Eerst een proefles doen?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Bel even naar 026 3511 211 of e-mail naar info@dansenbijversteegh.nl om te overleggen wat een handige dag en tijd is.

Samen dansen is nog leuker! Deel deze pagina met je vrienden en neem ze mee!

Deze cursus wordt gegeven door Demi of Lotte

Demi geeft de Urban Crew les. Ze heeft na MBO ook nog een HBO opleiding dans gedaan. Ze is een pittige, stoere meid en geeft ook zo les; vol passie en vuur laat ze je keihard werken.

Lotte geeft de Podium Klas lessen. Ze komt rechtsstreeks van de ArtEZ dansacademie en is klaar om aan de slag te gaan. Met haar technische vaardigheid en betrokkenheid haalt ze het beste uit de leerlingen naar boven.

Video's