Streetstyles/Hiphop

Streetstyles/Hiphop

Lekker sportief en superfun! Dansen zoals jouw favoriete popster moves. Streetstyle/hiphop is een verzamelnaam van dansvormen die ontstaan zijn op straat, in clubs en op middelbare scholen.

Het is ontstaan begin jaren ’80 in New York: vooral in de achterbuurten werd veel op straat gedanst, gekleed in makkelijk zittende “baggy clothes”. In europa braken de streetstyles/hiphop eind jaren ’90 door en had veel invloed op mode, videoclips, graffiti, dj’s, rappers, scratchers etc.

Veel bewegingen zijn gericht op wat je ziet in videoclips, daardoor staat Streetstyle/hiphop sterk onder invloed van diverse stromingen en verandert de stijl continu. Bounce to the beat!

Direct Inschrijven?

Lopende cursussen:

Kies aantal lessen:

Eerst een proefles doen?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Bel even naar 026 3511 211 of e-mail naar info@dansenbijversteegh.nl om te overleggen wat een handige dag en tijd is.

Samen dansen is nog leuker! Deel deze pagina met je vrienden en neem ze mee!

Deze cursus wordt gegeven door Demi of Romy

Demi heeft na MBO dans een HBO opleiding dans gedaan. Ze is een pittige, stoere meid en geeft ook zo les; vol passie en vuur laat ze je keihard werken.

Romy is een warme, energieke dame die klaar is om je uit te dagen en nieuwe moves te leren. Ze is afgestudeerd in Dans aan het Aventus en heeft al heel wat jaren lesgeef ervaring.

Bekijk Streetstyle/streetdance video's

U moet Adobe Flash installeren om deze inhoud weer te geven.
U moet Adobe Flash installeren om deze inhoud weer te geven.
Beoordeling: 5 van 5 op basis van 3 beoordelingen.