Urban Crew training

Urban Crew training

Voor alle urban dansers die meer willen.

We gaan een crew samenstellen om demo's, shows en wedstrijden te dansen. Deze training is een extra training die je alleen naast een andere urban les (breakdance, hiphop of streetstyles) kunt doen. In eerste instantie gaan we starten met degenen die hier hun ambitie hebben liggen. Iedereen begint met 15 weken proefltijd, daarna wordt beoordeeld hoe en met wie we verder gaan. 

Wedstrijden brengen inschrijfkosten met zich mee. Ze zijn open voor publiek, maar ook daar wordt meestal een entreeprijs voor gevraagd. Kleding verzorgen wij, Wat betreft schoeisel kan het zijn dat er, in overleg met de crew (en ouders), iets aangeschaft moet worden.

Onderstaande lesgelden zijn inclusief deelnamekosten aan de wedstrijden. Betaling in 10 maandelijkse termijnen is mogelijk.

Direct Inschrijven?

Lopende cursussen:

Kies aantal lessen:

Eerst een proefles doen?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Bel even naar 026 3511 211 of e-mail naar info@dansenbijversteegh.nl om te overleggen wat een handige dag en tijd is.

Samen dansen is nog leuker! Deel deze pagina met je vrienden en neem ze mee!

Deze cursus wordt gegeven door Demi & Nikki

Demi heeft na MBO ook nog een HBO opleiding dans gedaan. Ze is een pittige, stoere meid en geeft ook zo les; vol passie en vuur laat ze je keihard werken.

Nikki heeft ook een MBO opleiding afgerond en is nu bezig op Artez. Ze is heeft zelf veel wedstrijdervaring bij diverse organisaties. Nikki is puur, gaat back to roots en in techniek.

Video's