Jazz dance

Jazz dance

Jazz dance is populair geworden door films en musicals. Jazz dance is zeer dynamisch met snel voetenwerk, snelle draaien, krachtige sprongen en geïsoleerde bewegingen.

De lessen worden heel consequent, volgens een bepaald schema, opgebouwd zodat iedereen de technieken kan leren. Je werkt tijdens de les aan een goede conditie, evenwicht, spieropbouw, lenigheid, coördinatie, houding en expressie.

Jazz dance komt uit de Verenigde Staten en kwam rond de jaren 70 naar Nederland. De oorsprong van de jazz dance is terug te vinden in de Afrikaanse dans. In de jazzlessen van Yentl combineert zij verschillende stijlen zoals latin-jazz, musical-jazz, afro- jazz en modern en lyrical- jazz. Het belangrijkste in de les is dat je lekker beweegt en geniet van wat je doet. 

Direct Inschrijven?

Lopende cursussen:

Kies aantal lessen:

Eerst een proefles doen?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Bel even naar 026 3511 211 of e-mail naar info@dansenbijversteegh.nl om te overleggen wat een handige dag en tijd is.

Samen dansen is nog leuker! Deel deze pagina met je vrienden en neem ze mee!

Deze cursus wordt gegeven door Yentl

Yentl is juni 2013 afgestudeerd aan de opleiding Artiest Dans in Arnhem.

De sfeer in de les vindt ze belangrijk; iedereen moet zich op de eerste plaats welkom en thuis voelen. Zo creëert Yentl de ideale omstandigheden om samen met haar leerlingen te werken aan diverse dans-doelen.

Bekijk Jazz dance video's:

Beoordeling: 4 van 5 op basis van 2 beoordelingen.