Moderne dans

Moderne dans

Moderne dans is ontstaan als de tegenhanger van klassiek ballet. Ballet zweeft boven de grond en moderne dans stampt op en rolt over de grond.

Moderne dans is een expressieve dansvorm. Allerlei soorten muziek kunnen gebruikt worden. De muziek bepaalt hoe de dans eruit ziet; langzaam zonder te stoppen of snel met veel accenten.
In de lessen werk je aan spanning en ontspanningademhalingdynamiekruimtegebruik en nog veel meer. In iedere les wordt gewerkt aan een stukje techniek, het uitvoeren van choreografieën en het aanspreken van de eigen creativiteit door middel van improvisatie. Het dansplezier staat daarbij natuurlijk voorop!

Op zoek naar moderne dans voor kinderen tot 12 jaar? Klik hier!

Direct Inschrijven?

Lopende cursussen:

Kies aantal lessen:

Eerst een proefles doen?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Bel even naar 026 3511 211 of e-mail naar info@dansenbijversteegh.nl om te overleggen wat een handige dag en tijd is.

Samen dansen is nog leuker! Deel deze pagina met je vrienden en neem ze mee!

Deze cursus wordt gegeven door Friederieke, Merel of Lotte

Friederieke neemt je met warmte en humor mee in haar flow. Ze is in 2018 afgestudeerd aan de ArtEZ dansacademie en deelt graag haar passie voor moderne dans met je. Zij geeft op dinsdag modern en floorwork.

Merel is ook afgestudeerd aan de ArtEZ dansacademie en een vast gezicht in ons team. Het zien van verbetering en groei bij haar leerlingen is wat haar drijft. Ze zal dan ook altijd haar best doen voor jou de "juiste" taal te gebruiken om het beste eruit te halen. Merel geeft de lessen op dinsdag in Oosterbeek en op vrijdag in Huis van Puck.

Lotte geeft de Podium Klas lessen. Ze komt van de ArtEZ dansacademie en met haar technische vaardigheid en betrokkenheid haalt ze het beste uit de leerlingen naar boven.

Bekijk Moderne dans video's:

Beoordeling: 4 van 5 op basis van 8 beoordelingen.