Moderne dans

Moderne dans

Moderne dans is ontstaan als de tegenhanger van klassiek ballet. Ballet zweeft boven de grond en moderne dans stampt op en rolt over de grond.

Moderne dans is een expressieve dansvorm. Allerlei soorten muziek kunnen gebruikt worden. De muziek bepaalt hoe de dans eruit ziet; langzaam zonder te stoppen of snel met veel accenten.
In de lessen werk je aan spanning en ontspanningademhalingdynamiekruimtegebruik en nog veel meer. In iedere les wordt gewerkt aan een stukje techniek, het uitvoeren van choreografieën en het aanspreken van de eigen creativiteit door middel van improvisatie. Het dansplezier staat daarbij natuurlijk voorop!

Op zoek naar moderne dans voor kinderen tot 12 jaar? Klik hier!

Direct inschrijven?

Lopende cursussen:

Kies aantal lessen:

Eerst een proefles doen?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Bel even naar 026 3511 211 of e-mail naar info@dansenbijversteegh.nl om te overleggen wat een handige dag en tijd is.

Samen dansen is nog leuker! Deel deze pagina met je vrienden en neem ze mee!

Deze cursus wordt gegeven door Paula of Lisa

Paula studeert aan Artez in Arnhem. Modern en ook floorwork zijn haar specialiteit; rustig, positief en gedegen brengt ze je verder in de technieken en de dansbeleving.

Lisa is student Artez Arnhem, HBO docent dans, en geeft de lessen in Schuytgraaf. Rustig en gedreven gaat ze op haar doelen af, laat zich meevoeren en sturen door de muziek. Met haar Caraïbische flair krijgt ze iedereen aan het dansen. 

Bekijk Moderne dans video's:

Beoordeling: 4 van 5 op basis van 8 beoordelingen.