Ballroom & Latin/Stijldansen

Ballroom & Latin/Stijldansen

Wil je lekker uit de voeten kunnen op ieder bedrijfsfeest, bruiloft of receptie? Dan zit er toch niets anders op dan even een cursus te komen doen!

In een beginnerscursus leer je diverse dansen, zoals quickstep, Engelse wals, chacha, mambo, salsa en nog veel meer. Natuurlijk onder leiding van professionele docenten met plezier in hun vak.

Kom een keer langs om sfeer te proeven: kunnen dansen is namelijk niet alleen nuttig, leren dansen is ook nog heel erg leuk en super gezellig! Het kan maar zo van noodzaak tot hobby groeien: er zijn mensen die al twintig jaar bij ons dansen omdat het zo’n gezellige vrijetijdsbesteding is, die je ook nog eens lekker met z’n tweeën doet. Wist je dat er ook regelmatig dansavonden zijn waar je buiten de lessen om lekker de vloer op kunt?

Direct Inschrijven?

Lopende cursussen:

Kies aantal lessen:

Eerst een proefles doen?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Bel even naar 026 3511 211 of e-mail naar info@dansenbijversteegh.nl om te overleggen wat een handige dag en tijd is.

Samen dansen is nog leuker! Deel deze pagina met je vrienden en neem ze mee!

Deze cursus wordt gegeven door Romée, Ivo, Marielyne of Peter

Romée: Na de dansacademie de opleiding ballroom en latin gedaan. "Uit je hoofd, in je lijf en met veel plezier goed leren dansen!" 

Ivo heeft een grote passie voor Lindy hop en ballroom/latin Als 13 jarig jongetje begon hij met Dansen bij Versteegh. Al snel stond hij 7 dagen in de week op de dansvloer en inmiddels is Ivo al jarenlang een leuke, gezellige en gedegen docent én fijne collega!

Marielyne: Altijd vrolijk en betrokken, met 100% aandacht voor jou! Ze leert je dansen alsof het niets is. 

Peter: Heeft veel ervaring, geeft ook Argentijnse tango, zet dans in bij verander-processen in het bedrijfsleven, is betrokken en een heel prettige docent.

Bekijk Ballroom & Latin video's:

Beoordeling: 4 van 5 op basis van 30 beoordelingen.