Ballet Blast

Ballet Blast

Workout op basis van klassiek ballet

In shape komen of blijven, je lichaamshouding verbeteren, kracht ontwikkelen en souplesse bevorderen? Klassiek ballet is hier een super hulpmiddel voor! Het gaat er in deze lessen niet om 16 pirouettes achter elkaar te kunnen draaien, maar wel om een beter lichaamsbewustzijn te krijgen. 

In iedere les ga je alle grote spiergroepen af: de benen, billen, buik, rug en armen. Alles komt aan bod, op een leuke, uitdagende manier. Een intensieve work-out, die mede door de klassieke muziek elegantie met zich meebrengt!

Wil je eigenlijk wel meer dan eens in de week sporten? Informeer dan naar ons abonnement voor een jaar lang (38 lesweken) onbeperkt sporten: alle sportvormen die we op het rooster hebben staan vallen daar onder.

Direct Inschrijven?

Lopende cursussen:

Kies aantal lessen:

Eerst een proefles doen?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Bel even naar 026 3511 211 of e-mail naar info@dansenbijversteegh.nl om te overleggen wat een handige dag en tijd is.

Samen dansen is nog leuker! Deel deze pagina met je vrienden en neem ze mee!

Deze cursus wordt gegeven door Merel

Merel is klein en fijn én heel duidelijk. Merel is al geruime tijd een stabiele factor in ons docenten team. Het zien van verbetering, groei en plezier bij haar leerlingen is wat haar drijft. 

Video's