Draag & Dans

Draag & Dans voor ouder en baby!

Sinds mei 2016 start deze cursus voor ouder/verzorger en baby regelmatig. Heerlijk samen dansen, dicht bij elkaar, de baby geborgen in de draagdoek of ergonomische draagzak, de ouder lekker actief bezig. Voor de ouder heel gezond, voor de baby super leuk en rustgevend. Iedere les is draagconsulente Ayla van Leeuwen (www.baby-draagzak.nl) aanwezig om te zorgen dat alle kindjes goed en stevig gedragen worden. De baby's moeten wel ouder dan 6 weken zijn in verband met de kracht van het kindje en de fase van herstel van de moeder. We starten, bij voldoende deelname, een blok van 5 of 10 weken. Heb je interesse? Laat het ons weten zodat we een groep kunnen samenstellen en bij je terug kunnen komen met een startdatum.

Direct Inschrijven?

Er is op dit moment nog geen cursus ingepland. Bel naar 026 3511 211 of e-mail naar info@dansenbijversteegh.nl voor meer informatie.

Eerst een proefles doen?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Bel even naar 026 3511 211 of e-mail naar info@dansenbijversteegh.nl om te overleggen wat een handige dag en tijd is.

Samen dansen is nog leuker! Deel deze pagina met je vrienden en neem ze mee!

Deze cursus wordt gegeven door Romée

Toen mijn zoon 6 weken was moest ik weer aan de slag en heb ik alle dagen met hem op de buik les gegeven. Ben ervaringsdeskundige van ver voor dragen populair werd :). Heb heel veel zin om samen met jullie aan de slag te gaan!

Video's

Afbeelding niet gevonden.