Voor scholen en en onderwijsinstellingen

We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van lessen op basisscholen en middelbare scholen.

Aansluitend bij landelijke acties gericht op gezonde beweging voor kinderen richten deze lessen zich voor een groot deel op actief bezig zijn en het ontwikkelen van lichaamsbeheersing en muzikaliteit.

Verzorgen van lessen

Voor basisscholen zijn losse workshops, maar ook cursussen van 5 of meer lessen mogelijk. Het doel is, naast lekker actief bezig zijn, danstalent en muzikaliteit ontdekken en ontplooien. In de regio Arnhem hebben we lessen verzorgd op De Boomhut, de Josef Sarto school, de Montessorischool in Arnhem en de Marlijn in Oosterbeek. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Voor middelbare scholen zijn er ook diverse mogelijkheden: 

  • - "Dansmix" De leerlingen komen zes tot acht lessen kennis maken met verschillende dansvormen. De vaste ingrediënten zijn hiphop, streetdance, salsa, moderne dans, flamenco, ballroom & latin. Deze cursus geven we al een aantal jaren voor het Arentheem College in het kader van "persoonlijke profilering". Ook voor CKV projecten kan deze cursus zeer geschikt zijn.
  • Een streetdance-programma: lekker sportief en superfun! Dansen zoals in de videoclips, maar tegelijk een danssport met internationale erkenning.
  • Een salsa-programma: naast lichaamsbeheersing speelt de ontwikkeling van gevoel voor ritme en muzikaliteit hier een grote rol.
  • Een stijldans-programma (één of meerdere lessen): bijvoorbeeld in de aanloop naar een kerstbal, eindbal of gala. Na deze les(sen) kan iedereen uit de voeten op de dansvloer.

We verzorgden reeds lessen voor onder andere het Arentheem College, Rhedens Lyceum en het Olympus College. Meer weten?

Projectbegeleiding

Ook aan projecten op het gebied van kunst, theater, expressie, dans of muziek kan Versteegh Dance Masters een bijdrage leveren. Denk hierbij aan het geven van workshops of begeleiden van choreografieën. Op het Olympus College hebben we bijvoorbeeld een interdisciplinair kunstproject begeleid. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Feesten op locatie

Dansen bij Versteeg kan ook op locatie de muziek verzorgen op bijvoorbeeld een kerstbal of eindbal of andere dansavonden. Onze DJ's hebben alle stijlen in huis! Meer informatie?

Zaalverhuur

Het pand van Dansen bij Versteegh beschikt over een grote zaal met ruime dansvloer en zitgelegenheid. De zaal is volledig uitgerust met audio- en lichtinstallatie en gezellig aangekleed. Op zoek naar een locatie voor het schoolfeest? Neem contact met ons op over de mogelijkheden!

 

image001.jpgMeer weten, de ruimte vrijblijvend komen bekijken of overleggen over de mogelijkheden?

Neem contact op met Romée de Weerd: bel 026 3511 211 of mail naar romee@dansenbijversteegh.nl