Workshops voor bedrijven

Dansen bij Versteegh heeft ruime ervaring in het verzorgen van workshops voor bedrijven, zowel op locatie als in eigen huis. Een workshop in één van de dansstijlen uit ons pakket behoort uiteraard tot de mogelijkheden, maar ook hebben we speciaal voor het bedrijfsleven ontwikkelde dagen zoals hieronder beschreven.

Een gelegenheid waarbij je denkt dat ons team van pas kan komen? Laat het ons weten! Mail voor meer informatie naar info@dansenbijversteegh.nl of bel met 026 3511211.

Wat beweegt je?

Wat beweegt je? Ben je een leider of een volger? Welke ruimte heb je nodig om optimaal te functioneren? Wat is jouw ritme? Hoe kun je door lichaamshouding en beweging beter overkomen op de ander?

Een greep uit de vragen waarop je antwoord kunt krijgen tijdens deze workshop. Dansen maakt mensen los; je laat meer van jezelf zien dan gewoonlijk en wordt meer communicatief. Het gaat verder dan het leren van pasjes; dansen met diepgang. Uit je hoofd in je lijf! Door de grote mate van veiligheid, die Romée de Weerd vanaf het moment van kennismaken biedt, zal iedereen de workshop optimaal kunnen beleven en benutten. Van kennismaking tot afscheid duurt ongeveer 3,5 uur, inclusief een korte pauze.

Voor wie is deze workshop bedoeld? Voor bedrijven, voor mensen die met elkaar of anderen samenwerken, voor mensen die op een kruispunt in hun carrière staan. Kostenindicatie: voor 10 personen €750. Prijs voor grotere groepen op aanvraag.

Voor meer informatie mail naar romee@dansenbijversteegh.nl

 

image001.jpgMeer weten, de ruimte vrijblijvend komen bekijken of overleggen over de mogelijkheden?

Neem contact op met Romée de Weerd: bel 026 3511 211 of mail naar romee@dansenbijversteegh.nl