Inschrijven voor een cursus?

Leuk! Voor welke cursus wil je inschrijven?

Wie wil je inschrijven?

Persoonlijke gegevens(dd/mm/jjjj)

Gegevens partner(dd/mm/jjjj)

Maakt gebruik van

Tot slot

Leuk dat je bij ons komt dansen!

Door in te schrijven via internet of aan onze balie ga je akkoord met onze spelregels.
We zetten ze hieronder (lekker leesbaar) op een rij: zo weet je precies waar je aan toe bent.

Een inschrijving (via internet of aan de balie) wordt na 7 dagen definitief en bindend. Tot die tijd kun je je nog bedenken: laat dat ons wel schriftelijk of per e-mail weten. Na de bedenktijd reserveren wij definitief een plek voor je en ben je altijd het hele lesgeld verschuldigd.

De betaling van je cursusgeld moet binnen 7 dagen na je inschrijving bij ons binnen zijn. Via iDeal, met een machtiging of contant aan de balie. Als je je betalingsverplichting niet nakomt geven we de vordering uit handen aan een incassobureau: alle (gerechtelijke) kosten die dit met zich meebrengt zijn dan voor jouw rekening.

Wil of kun je toch de cursus, om welke reden dan ook, niet volgen? Dat vinden we jammer: je bent (na de bedenktijd) altijd verplicht het volledige lesgeld te betalen, maar je kunt er wel voor kiezen de cursus op een later moment te doen. In dat geval moet de alternatieve cursus starten binnen een jaar na de start van de oorspronkelijke cursus.

In het (uitzonderlijke) geval dat een cursus door ons toedoen niet kan starten krijg je betaald lesgeld terug. Als een cursus tussentijds van ons uit moet worden afgebroken krijg je een evenredig met het aantal vervallen lessen deel van je lesgeld terug.