Nieuws

Workshop High Heels

Dancing on high heels! Het is lekker om je daar relaxed en zelfverzekerd in te voelen :). Dusss... heb je daarbij wat ondersteuning nodig, wil je jezelf uitdagen, wil je eindelijk zonder twijfels de dansvloer op of heb je gewoon zin een zaterdagmiddag leuk te besteden? 

lees verder

Minicursus Weense wals

Vanaf donderdag 15 november start een korte cursus van 5 lessen waarin je een hele sequence Weense wals leert, inclusief een officiële opening, draaien rechtsom en linksom. De les duurt een uur en start om 21.45 uur.

lees verder

Nieuw en spannend dansproject!

Lotte Giezen gaat vanaf 27 oktober een super leuk dansproject starten op zaterdagmiddag van 13.30-15.30 uur voor iedereen tussen de 6 en 100 jaar. Hoe bijzonder is dat?

We werken, dansen en ontdekken vanuit improvisatie en contactimprovisatie. Ondanks de leeftijdsverschillen is iedereen gelijkwaardig in dit project. Wat de mensen/dansers verbindt is nieuwsgierigheid, creativiteit en een gevoel van vrijheid. Niets is gek, alles kan, alles is goed. Hierdoor ontstaat door middel van improvisatie een soort pure bewegingstaal. Samen met elkaar kom je tot een mooi eindproduct.

Dit eindproduct wordt op de laatste zaterdag gepresenteerd voor eigen publiek (ouders, kinderen, familie en vrienden).

lees verder

Open Huis

Zondag 26 augustus houden we open huis op twee van onze locaties; de hoofdlocatie aan de Velperweg en in de danszaal van Theater de Leeuw (Leeuwensteinplein 1). Er zijn diverse, korte, gratis workshops om mee te doen of naar te kijken. Dus als je nog niet precies weet wat je wilt gaan doen na de zomer, dan is dit de kans om het wellicht uit te vinden. Kom , kijk en dans!

lees verder

What's new na de vakantie?

Na de zomervakantie starten alle lessen weer vanaf maandag 27 augustus. Er staan een aantal nieuwe lessen op het lesrooster, zoals dreumesdans, zumba voor 12-15 jarigen, Lindy jazz (solo) en klassiek ballet voor volwassenen.

lees verder

Wat was het een feest!

Wat hebben we genoten en wat zijn we enorm trots op onze dansers die het publiek hebben weten te ontroeren, te laten lachen en genieten. De locaties waren bijzonder, het publiek heel enthousiast, de dansers hadden super veel energie (ondanks de hitte), de organisatie verliep (bijna) vlekkeloos. Free to Move was geweldig. Het Prinses Beatrix Spierfonds is blij met ons: de totaal-opbrengst ligt rond de €900!

lees verder

Free to Move

Het zal je niet ontgaan zijn dat ons theater-event rap dichterbij komt: 26 en 27 mei in het Focus filmtheater op de Korenmarkt en in de Fifth in Arnhem. We geven 2 voorstellingen per dag en alle dansvormen zullen vertegenwoordigd zijn. De repetities zijn in volle gang; zin in!

lees verder

Korte cursussen voor de zomer

Vanaf maandag 7 mei starten er diverse korte cursussen van 8 lessen. Bijvoorbeeld: salsa, Bachata, Kizomba, Blues, verdiepingslessen ballroom & latin en nog meer. Kijk hier en klik op "Mei 2018".

lees verder

Dansen bij Versteegh-Kids op school

Na aanleiding van het project Kr8tig bieden we dansprojecten op basisscholen aan.
Tijdens deze danslessen gaan de kids als echte dansers en choreografen aan de slag. 

Wil jij ook dansen op school? Neem contact met ons op!

lees verder

Hopla! Lindy hop party.

Saturday the 25th of novembre: Lindy Hop, Jazz, Swing! Louis Swing Orchestra from Amsterdam is coming to Arnhem!  This big band with string section and five singers is really something you don't want to miss! A beautiful big wooden floor is waiting for your fancy dance moves! Just €10.

lees verder

Staking? Geen school? Wel dansen!

Gaat je school op 5 oktober dicht door staking? GEEN NOOD, KOM DANSEN!
Voor alle kids van 7 t/m 12 jaar organiseren we een dansdag: Videoclip in 1 dag. De dag wordt gevuld met workshops, kostuums maken, natuurlijk veel gezelligheid en als eindresultaat een heuse videoclip!

 

lees verder

Dance, news, dance!

Er staan een aantal nieuwe dans- en (dans)sportvormen op het lesrooster, het docententeam is uitgebreid met leuke, lieve en gepassioneerde collega's, achter de bar zie je soms ook een nieuw gezicht, de vloer aan de Velperweg heeft een opfrisbeurt gehad, Laura wordt bijna mama, het grote theater-event is in ontwikkeling én we realiseren ons allemaal dat we het leukste vak beoefenen wat je maar kunt bedenken!

lees verder

Open huis

Zaterdag 2 en zondag 3 september hebben we Open Huis met kinderdisco, vrij "samen" dansen en workshops voor jong en oud. Zaterdag is van 16.00-18.00 uur de kinderdisco en van 18.00-21.00 uur kan iedereen die ballroom & latin, salsa, Lindy hop of Argentijnse tango danst de vloer onveilig maken. Zondag zijn er diverse workshops tussen 12.00-17.00 uur.

lees verder

Na de zomervakantie

Alle lessen starten weer vanaf maandag 4 september. Wil je eerst onderzoeken wat je kunt gaan doen? Ons Open Huis op 2 en 3 september is een goed moment daarvoor! De zomervakantie start zondag 16 juli.

lees verder

Vanaf 22 mei korte cursussen!

Zin om nog even een korte cursus te doen voordat de zomer écht begint? Dat kan! Vanaf 22 mei starten er cursussen salsa, basislessen ballroom & latin, technieklessen, modern floorwork en meer. Bij alle andere lessen kun je ook gewoon nog instromen. Kijk voor de nieuwe cursussen in het lesrooster en klik op Mei 2017. Tot gauw?

lees verder

1, 2 en 3 mei leuke dingen voor het Prinses Beatrix Spierfonds!

We hebben leuke dingen georganiseerd waarmee we geld inzamelen voor het Prinses Beatrix Spierfonds! Er zijn workshops en danscafés deze dagen; voor alle leeftijden iets; clipdance, tapdance én Vaiana de film (knutselen en dansen)!

lees verder

Dansen in Schuytgraaf! Nieuwe lessen

Sinds 2016 delen wij ons dansplezier in Schuytgraaf en vanaf 6 maart a.s. met nog meer lessen!
We starten onder andere met Peuterdans, Kleuterdans en Dansmix op maandag en op de donderdag kan je supergezond bewegen met Zumba voor Kids!

lees verder

Korte cursussen Salsa vanaf 13 maart

Vanaf 13 maart starten we korte cursussen van 8 lessen, zowel Salsa, Kizomba als Bachata. De eerste les is een open les; kom vrijblijvend proberen of het iets voor je is. Kijk hier voor Salsa en Kizomba en hier voor Bachata.

lees verder

Open Huis

Vanaf maandag 16 januari 2017 is het een week lang Open Huis. Iedere dag kun je bij elke les gratis en vrijblijvend komen, kijken en meedoen! Naar welke dansvorm ben jij nieuwsgierig? Kijk in ons aanbod en maak je keuze(s). Alleen binnen wandelen voor een vers kopje koffie mag natuurlijk ook.

lees verder

Nieuw: "No Girls Allowed"!

Vanaf woensdag 9 november is een cursus urban styles alleen voor jongens gestart! Vanaf woensdag 18 januari kun je weer instromen: om 15.30 uur voor 7-12 jaar en om 16.30 uur voor 12-15 jaar.

lees verder

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief (1× per maand) met alle info over workshops, evenementen en dansavonden.

Eerdere nieuwsbrieven