Nieuws

Lindy hop in one day!

Na de succesvolle eerste keer in november 2019, komt er een vervolg en/of een herkansing :). We beginnen met een workshop Lindy hop voor iedereen die de vorige keer gemist heeft en kennis wil maken met Lindy hop. Dan gaan we gezellig aan tafel met zijn allen voor een maaltijd van Eetwinkel Stroom. Vervolgens is het tijd voor de follow up van de vorige (november)sessie. Aansluitend start het feest en komt de Hopla! All Star Bigband spelen. Kijk hier voor meer info.

lees verder

Blues bootcamp & party met live muziek!

Zaterdag 7 december leer je 's middags blues dansen en 's avonds breng je het in praktijk op live muziek.

lees verder

HipHop Bootcamp

De hele middag workshops hiphop en breakdance. We sluiten af met een jam. Deze dag organiseren we in samenwerking met Ruben Chi van Soulcypher. Er staan getalenteerde teachers uiteraard, ook Shin Shan, winnaar van "Holland's got Talent" komt zijn skills delen! Don't miss it! Ga naar het event in de agenda voor meer info en inschrijven, vol is vol.

 
lees verder

Open Huis

Zondag 25 augustus gaan de deuren en dansvloer open voor iedereen die een kijkje wil komen nemen, zich wil informeren, behoefte heeft aan een vers kopje koffie, een dansje wil maken of gezelligheid wil ;)! We zijn er vanaf 15.00 uur tot 21.00 uur; van 15.00 uur tot 18.00 uur zal de dansvloer met name voor kinderen bestemd zijn. Zien we je de 25e?

lees verder

What's new?

Vanaf augustus/september 2019 staan twee nieuwe cursussen op de planning: Blues en Choreo anders. Nieuwsgierig? Kom gewoon een proefles doen in de eerste lesweek! 
Ons fijne team is gelukkig heel stabiel; slechts een paar nieuwe gezichten dit seizoen in verband met emigratie en tijdelijke vervanging. 

lees verder

Lesrooster augustus 2019 staat online

Vanaf 26 augustus veel lessen weer.  Alleen Salsa, Stijldansen en Swing starten vanaf 2 september. Het lesrooster is compleet. Sommige lessen zijn ietsje eerder of later dan je gewend bent, andere zijn naar een andere locatie verhuisd (dichtbij natuurlijk). Mocht je niet vinden wat je zoekt of je ziet de dag en tijd van je voorkeur niet staan; neem even contact op, dan denken we met je mee! Let op dat je de goede locatie aanklikt :).

lees verder

Kaartverkoop Midzomernachtsdroom gestart!

Onze Dansen bij Versteegh Kids dansen 22 juni de eindvoorstelling van dit seizoen in het openluchttheater de Pinkenberg in Rozendaal.
Kaarten zijn te bestellen via https://dansenbijversteeghkids.myonline.store/

lees verder

Dansmarathon voor het Prinses Beatrix Spierfonds!

Dansen en spieren gaan hand in hand; doe jij mee met deze sponsor-actie voor het spierfonds? Het wordt een super event met workshops, demo's, gekke dingen en vooral dansen! Kijk hier voor meer informatie én om je aan te melden.

lees verder

Korte cursussen vanaf 13 mei!

Vanaf maandag 13 mei starten we een aantal korte cursussen, zowel voor Ballroom & Latin als voor dansvormen die onder SalsaFever vallen (alle andere dansvormen lopen gewoon door zoals al geroosterd was sinds september). 

Naast verdiepingslessen en vervolglessen zie je ook beginnerscursussen quickstep, Engelse wals en chacha. Een speciale op het rooster is de Discofox: superleuk om te doen; op ieder feestje en op bijna alle muziek te dansen!

lees verder

Starten met Argentijnse tango?

Dat kan vanaf zondag 10 februari om 15.00 uur. Peter Rombouts start dan weer met een nieuwe groep vanaf stap één. De workshops zijn iedere tweede zondag van de maand. Ben jij erbij? 

lees verder

Feestjaar 2019!

In 1999 nam Romée de dansschool over van Frank Versteegh (die de dansschool in 1982 aan de Velperweg vestigde). Reden om dit jaar nog meer feest te maken dan we normaal al doen :). Hoe en wat er precies staat te gebeuren horen jullie later. 

lees verder

Dansproject!

Samen dansen in de vakantie! Ook geen zin om stil te zitten tijdens de carnavalsvakantie? Kom dan dansen. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart start een dansproject voor iedereen tussen de 6 en 100 jaar. Hoe bijzonder is dat?

lees verder

Nieuwe groep beginners breakdance!

Vanaf maandag 7 januari om 17.30 uur start een nieuw groep breakdance voor beginners in het Huis van Puck in Arnhem. Super-teach B-Girl Mess (Marina) uit Rusland leert je de vetste moves op verantwoorde wijze.

lees verder

Workshop High Heels

Dancing on high heels! Het is lekker om je daar relaxed en zelfverzekerd in te voelen :). Dusss... heb je daarbij wat ondersteuning nodig, wil je jezelf uitdagen, wil je eindelijk zonder twijfels de dansvloer op of heb je gewoon zin een zaterdagmiddag leuk te besteden? 

lees verder

Minicursus Weense wals

Vanaf donderdag 15 november start een korte cursus van 5 lessen waarin je een hele sequence Weense wals leert, inclusief een officiële opening, draaien rechtsom en linksom. De les duurt een uur en start om 21.45 uur.

lees verder

Nieuw en spannend dansproject!

Lotte Giezen gaat vanaf 27 oktober een super leuk dansproject starten op zaterdagmiddag van 13.30-15.30 uur voor iedereen tussen de 6 en 100 jaar. Hoe bijzonder is dat?

We werken, dansen en ontdekken vanuit improvisatie en contactimprovisatie. Ondanks de leeftijdsverschillen is iedereen gelijkwaardig in dit project. Wat de mensen/dansers verbindt is nieuwsgierigheid, creativiteit en een gevoel van vrijheid. Niets is gek, alles kan, alles is goed. Hierdoor ontstaat door middel van improvisatie een soort pure bewegingstaal. Samen met elkaar kom je tot een mooi eindproduct.

Dit eindproduct wordt op de laatste zaterdag gepresenteerd voor eigen publiek (ouders, kinderen, familie en vrienden).

lees verder

Open Huis

Zondag 26 augustus houden we open huis op twee van onze locaties; de hoofdlocatie aan de Velperweg en in de danszaal van Theater de Leeuw (Leeuwensteinplein 1). Er zijn diverse, korte, gratis workshops om mee te doen of naar te kijken. Dus als je nog niet precies weet wat je wilt gaan doen na de zomer, dan is dit de kans om het wellicht uit te vinden. Kom , kijk en dans!

lees verder

What's new na de vakantie?

Na de zomervakantie starten alle lessen weer vanaf maandag 27 augustus. Er staan een aantal nieuwe lessen op het lesrooster, zoals dreumesdans, zumba voor 12-15 jarigen, Lindy jazz (solo) en klassiek ballet voor volwassenen.

lees verder

Wat was het een feest!

Wat hebben we genoten en wat zijn we enorm trots op onze dansers die het publiek hebben weten te ontroeren, te laten lachen en genieten. De locaties waren bijzonder, het publiek heel enthousiast, de dansers hadden super veel energie (ondanks de hitte), de organisatie verliep (bijna) vlekkeloos. Free to Move was geweldig. Het Prinses Beatrix Spierfonds is blij met ons: de totaal-opbrengst ligt rond de €900!

lees verder

Free to Move

Het zal je niet ontgaan zijn dat ons theater-event rap dichterbij komt: 26 en 27 mei in het Focus filmtheater op de Korenmarkt en in de Fifth in Arnhem. We geven 2 voorstellingen per dag en alle dansvormen zullen vertegenwoordigd zijn. De repetities zijn in volle gang; zin in!

lees verder

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief (1× per maand) met alle info over workshops, evenementen en dansavonden.

Eerdere nieuwsbrieven