Nieuws

Dansagenda

In onze agenda vind je workshops, bootcamps, dansavonden, vette dansfeesten en meer. Het is aan te raden hem regelmatig even te checken: bootcamp Kizomba, workshop Lindy hop, Workshop Essentrics, Danscafés, Hét niet-te-missen salsafeest van Arnhem: the VInyl Experience en meer.... 

lees verder

Soople

De KNGU heeft een vernieuwend concept ontwikkeld voor de volwassen sporter. Samen met Gemeente Arnhem en sportaanbieders uit Arnhem gaat de pilot Soople van start. In de pilot Soople staat plezier en kwaliteit in bewegen centraal.

lees verder

Open Huis

Zaterdag 10 en zondag 11 september houden we Open Huis van 13.00-17.00 uur met diverse workshops en demo's. Kom je ook? De deuren van onze hoofdvestiging aan de Velperweg 43a staan wijd open en het terras staat uit.

lees verder

Nieuw vanaf september 2016

Uitbreiding kids-afdeling, invulling kunnen geven aan je ambities, we maken het je graag nog makkelijker, nog een zaal erbij én het moet zo leuk mogelijk zijn allemaal! Dat zijn zo'n beetje de beweegredenen voor alle nieuwe ontwikkelingen....

lees verder

Wie Waar Wonderland

Ons twee-jaarlijkse theater-event vond dit jaar plaats op zaterdag 9 en zondag 10 juli in en om het "Huis van Puck". Iedereen, die bij ons op les zit, kon meedoen. Alle dansvormen kwamen aan bod. Nagenieten kan via www.facebook.com/WieWaarWonderland

lees verder

Draag & Dans

Vanaf 12 september start deze cursus voor ouder/verzorger en baby. Heerlijk samen dansen, dicht bij elkaar, de baby geborgen in de draagdoek of ergonomische draagzak, de ouder lekker actief bezig.

lees verder

Leuke workshops!

Dans kent vele soorten, graag laten we je kennis maken met een breed scala, zowel in ons lespakket als in leuke extra workshops. De workshops zijn altijd op zaterdagmiddag. Check de agenda voor de planning! 

lees verder

Uitbreiding vanaf januari 2016

Vanaf januari 2016 hebben we maar liefst op vier locaties cursussen:  op onze hoofdvestiging aan de Velperweg in Arnhem, bij Huis van Puck, in de Salamander (Schuytgraaf) en in het Rozet (centrum Arnhem). Met name het aanbod voor kinderen wordt sterk uitgebreid.

lees verder

Workshop Cubaanse Salsa

Zaterdag 23 januari 2016 komt Maria Lopez uit Cuba twee workshops Cubaanse salsa basics en Rueda geven; één voor beginners en één voor gevorderde dansers. De workshop voor beginners start om 12.30 uur en de gevorderde om 14.00 uur.

lees verder

Workshops Waacking & High Heels

Wil je aan je uitstraling, zelfverzekerdheid en inleving werken? Chris Chun Ho Chong geeft een waacking en aansluitend een high heels workshop! Neem 12 december je sneakers en heels mee!  Het wordt super leuk! Kosten voor 1 workshop €15, beide workshops €22,50. 

lees verder

Partytime! 10 years of Salsa celebration.

Met heel veel passie en plezier hebben Donnell en Marielyne in (alweer) 10 jaar honderden cursisten blij gemaakt met salsa en bachata lessen bij Versteegh Dance Masters. Dit jubileum moet natuurlijk gevierd worden! 
lees verder

Workshop Afrikaanse dans

Zaterdag 26 september komt John Kayongo weer naar ons toe om deze heerlijke workshop te geven. Hier wordt je zó blij van! Uit je hoofd, in je lijf en gewoon doen...

John Kayongo is geboren en getogen in Nairobi (Kenia) en was al op jonge leeftijd een succesvol danser. Na zijn studie antropologie kwam hij naar Nederland om een opleiding moderne dans te volgen aan de School voor Nieuwe Dansontwikkeling in Amsterdam. Na deze opleiding is hij in Nederland gebleven.

lees verder

Dance, Food & You!

De term 'healthy lifestyle' is tegenwoordig niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. Beweging, gezonde voeding en mindfulness zijn de sleutel naar een echt verantwoorde leefstijl. Het nieuwe concept 'Dance, Food & You' van Versteegh Dance Masters en voedingsdeskundige Ellen Leibbrand is de perfecte combinatie van fun, gezondheid en bewustzijn om na de zomer een heerlijk, gezond geniet moment voor u  zelf te creëeren!

lees verder

Open Huis

Zaterdag 5 en zondag 6 september, van 12.00-17.00 uur hebben we Open Huis met allemaal korte workshops in diverse dansvormen voor jong en oud.

lees verder

September 2015

Zaterdag 5 en zondag 6 september houden we "Open Huis" en kun je alle dansvormen op 1 dag (of 2) gratis komen proberen, er zullen lessen zijn voor alle leeftijden. We gaan meer dan eens in de maand extra workshops plannen op zaterdagmiddag. Begin juli 2016 is het weer tijd voor ons twee-jaarlijks theater-event!

lees verder

Dansen in Sonsbeekpark!

In de maand juni kun je heerlijk buiten dansen in de Steile tuin van Sonsbeekpark. Zaterdag 13 juni van 17.00-21.00 uur zorgen DJ Lalo el Bandido én DJ Willy voor zomerse salsa-klanken. Kinderen kunnen lekker spelen in het park én geschminkt worden! Catering is aanwezig, dus naar huis om te eten is niet nodig :). Zaterdag 27 juni gaan we op dezelfde tijden ballroom & latin dansen met DJ Floris! Entree voor beide dagen: gratis. Nu alleen nog duimen voor mooi weer!

lees verder

Summerparty

Zaterdag 30 mei om 20.30 uur start het zomerfeest voor ballroom & latin dansers. Lekker dansen, genieten, gezelligheid, heerlijke hapjes, verrassingen én leuke mensen. Kan je de zaterdagavond beter besteden ;)? Entree: €12,50. Graag even reserveren.

lees verder

Korte cursussen vanaf eind april

Vanaf 30 april starten we diverse cursussen van 10 lessen. Nog even in shape komen voor zomer? Kennis maken met een dansvorm? Een beetje basis kunnen voor een bruiloft of feestje? Salsa dansen voor op vakantie? Allemaal goede redenen om één van deze cursussen te komen doen. Van ballroom tot breakdance en alles daar tussenin! (Even op blokje Mei 2015 klikken.)

lees verder

Veel leuks voor de agenda!

April, mei en juni staan er veel leuke dans-momenten op de agenda, hieronder vind je een aantal. Voor de gehele agenda check dit!

Zaterdag 18 april: concert "Let's Dance" van de West Arnhemsche Muziekvereeniging; ballroom & latin op live muziek bij ons in de school van 19.30-21.30 uur .
Zondag 10 mei: High tea dansant met het Nederlands Dansorkest in de Eusebius kerk, vanaf 13.00 uur.
Zaterdag 13 juni: Salsa in de Steile tuin in Sonsbeek vanaf 17.00 uur. 

 

lees verder

Workshop Waacking met Amber Lynn Vineyard

Zaterdag 18 april komt Amber Lynn Vineyard naar Arnhem om deze workshop te geven. De workshop is van 11.30-13.00 uur. Kosten €15 per persoon.

Waacking is een urban dansstijl, die zijn oorsprong vindt in de gay-disco's van Californië in de 70's. Het is een combinatie vogueing en locking.

lees verder

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief (1× per maand) met alle info over workshops, evenementen en dansavonden.

Eerdere nieuwsbrieven