Nieuws

Na de zomervakantie

Alle lessen starten weer vanaf maandag 4 september. Wil je eerst onderzoeken wat je kunt gaan doen? Ons Open Huis op 2 en 3 september is een goed moment daarvoor! De zomervakantie start zondag 16 juli.

lees verder

Vanaf 22 mei korte cursussen!

Zin om nog even een korte cursus te doen voordat de zomer écht begint? Dat kan! Vanaf 22 mei starten er cursussen salsa, basislessen ballroom & latin, technieklessen, modern floorwork en meer. Bij alle andere lessen kun je ook gewoon nog instromen. Kijk voor de nieuwe cursussen in het lesrooster en klik op Mei 2017. Tot gauw?

lees verder

1, 2 en 3 mei leuke dingen voor het Prinses Beatrix Spierfonds!

We hebben leuke dingen georganiseerd waarmee we geld inzamelen voor het Prinses Beatrix Spierfonds! Er zijn workshops en danscafés deze dagen; voor alle leeftijden iets; clipdance, tapdance én Vaiana de film (knutselen en dansen)!

lees verder

Dansen in Schuytgraaf! Nieuwe lessen

Sinds 2016 delen wij ons dansplezier in Schuytgraaf en vanaf 6 maart a.s. met nog meer lessen!
We starten onder andere met Peuterdans, Kleuterdans en Dansmix op maandag en op de donderdag kan je supergezond bewegen met Zumba voor Kids!

lees verder

Korte cursussen Salsa vanaf 13 maart

Vanaf 13 maart starten we korte cursussen van 8 lessen, zowel Salsa, Kizomba als Bachata. De eerste les is een open les; kom vrijblijvend proberen of het iets voor je is. Kijk hier voor Salsa en Kizomba en hier voor Bachata.

lees verder

Open Huis

Vanaf maandag 16 januari 2017 is het een week lang Open Huis. Iedere dag kun je bij elke les gratis en vrijblijvend komen, kijken en meedoen! Naar welke dansvorm ben jij nieuwsgierig? Kijk in ons aanbod en maak je keuze(s). Alleen binnen wandelen voor een vers kopje koffie mag natuurlijk ook.

lees verder

Nieuw: "No Girls Allowed"!

Vanaf woensdag 9 november is een cursus urban styles alleen voor jongens gestart! Vanaf woensdag 18 januari kun je weer instromen: om 15.30 uur voor 7-12 jaar en om 16.30 uur voor 12-15 jaar.

lees verder

Dansagenda

In onze agenda vind je workshops, bootcamps, dansavonden, vette dansfeesten en meer. Het is aan te raden hem regelmatig even te checken: bootcamp Kizomba, workshop Lindy hop, Workshop Essentrics, Danscafés, Hét niet-te-missen salsafeest van Arnhem: the VInyl Experience en meer.... 

lees verder

Soople

De KNGU heeft een vernieuwend concept ontwikkeld voor de volwassen sporter. Samen met Gemeente Arnhem en sportaanbieders uit Arnhem gaat de pilot Soople van start. In de pilot Soople staat plezier en kwaliteit in bewegen centraal.

lees verder

Open Huis

Zaterdag 10 en zondag 11 september houden we Open Huis van 13.00-17.00 uur met diverse workshops en demo's. Kom je ook? De deuren van onze hoofdvestiging aan de Velperweg 43a staan wijd open en het terras staat uit.

lees verder

Nieuw vanaf september 2016

Uitbreiding kids-afdeling, invulling kunnen geven aan je ambities, we maken het je graag nog makkelijker, nog een zaal erbij én het moet zo leuk mogelijk zijn allemaal! Dat zijn zo'n beetje de beweegredenen voor alle nieuwe ontwikkelingen....

lees verder

Wie Waar Wonderland

Ons twee-jaarlijkse theater-event vond dit jaar plaats op zaterdag 9 en zondag 10 juli in en om het "Huis van Puck". Iedereen, die bij ons op les zit, kon meedoen. Alle dansvormen kwamen aan bod. Nagenieten kan via www.facebook.com/WieWaarWonderland

lees verder

Draag & Dans

Vanaf 12 september start deze cursus voor ouder/verzorger en baby. Heerlijk samen dansen, dicht bij elkaar, de baby geborgen in de draagdoek of ergonomische draagzak, de ouder lekker actief bezig.

lees verder

Leuke workshops!

Dans kent vele soorten, graag laten we je kennis maken met een breed scala, zowel in ons lespakket als in leuke extra workshops. De workshops zijn altijd op zaterdagmiddag. Check de agenda voor de planning! 

lees verder

Uitbreiding vanaf januari 2016

Vanaf januari 2016 hebben we maar liefst op vier locaties cursussen:  op onze hoofdvestiging aan de Velperweg in Arnhem, bij Huis van Puck, in de Salamander (Schuytgraaf) en in het Rozet (centrum Arnhem). Met name het aanbod voor kinderen wordt sterk uitgebreid.

lees verder

Workshop Cubaanse Salsa

Zaterdag 23 januari 2016 komt Maria Lopez uit Cuba twee workshops Cubaanse salsa basics en Rueda geven; één voor beginners en één voor gevorderde dansers. De workshop voor beginners start om 12.30 uur en de gevorderde om 14.00 uur.

lees verder

Workshops Waacking & High Heels

Wil je aan je uitstraling, zelfverzekerdheid en inleving werken? Chris Chun Ho Chong geeft een waacking en aansluitend een high heels workshop! Neem 12 december je sneakers en heels mee!  Het wordt super leuk! Kosten voor 1 workshop €15, beide workshops €22,50. 

lees verder

Partytime! 10 years of Salsa celebration.

Met heel veel passie en plezier hebben Donnell en Marielyne in (alweer) 10 jaar honderden cursisten blij gemaakt met salsa en bachata lessen bij Versteegh Dance Masters. Dit jubileum moet natuurlijk gevierd worden! 
lees verder

Workshop Afrikaanse dans

Zaterdag 26 september komt John Kayongo weer naar ons toe om deze heerlijke workshop te geven. Hier wordt je zó blij van! Uit je hoofd, in je lijf en gewoon doen...

John Kayongo is geboren en getogen in Nairobi (Kenia) en was al op jonge leeftijd een succesvol danser. Na zijn studie antropologie kwam hij naar Nederland om een opleiding moderne dans te volgen aan de School voor Nieuwe Dansontwikkeling in Amsterdam. Na deze opleiding is hij in Nederland gebleven.

lees verder

Dance, Food & You!

De term 'healthy lifestyle' is tegenwoordig niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. Beweging, gezonde voeding en mindfulness zijn de sleutel naar een echt verantwoorde leefstijl. Het nieuwe concept 'Dance, Food & You' van Versteegh Dance Masters en voedingsdeskundige Ellen Leibbrand is de perfecte combinatie van fun, gezondheid en bewustzijn om na de zomer een heerlijk, gezond geniet moment voor u  zelf te creëeren!

lees verder

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief (1× per maand) met alle info over workshops, evenementen en dansavonden.

Eerdere nieuwsbrieven