Nieuws

Partytime! 10 years of Salsa celebration.

Met heel veel passie en plezier hebben Donnell en Marielyne in (alweer) 10 jaar honderden cursisten blij gemaakt met salsa en bachata lessen bij Versteegh Dance Masters. Dit jubileum moet natuurlijk gevierd worden! 
lees verder

Workshop Afrikaanse dans

Zaterdag 26 september komt John Kayongo weer naar ons toe om deze heerlijke workshop te geven. Hier wordt je zó blij van! Uit je hoofd, in je lijf en gewoon doen...

John Kayongo is geboren en getogen in Nairobi (Kenia) en was al op jonge leeftijd een succesvol danser. Na zijn studie antropologie kwam hij naar Nederland om een opleiding moderne dans te volgen aan de School voor Nieuwe Dansontwikkeling in Amsterdam. Na deze opleiding is hij in Nederland gebleven.

lees verder

Dance, Food & You!

De term 'healthy lifestyle' is tegenwoordig niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. Beweging, gezonde voeding en mindfulness zijn de sleutel naar een echt verantwoorde leefstijl. Het nieuwe concept 'Dance, Food & You' van Versteegh Dance Masters en voedingsdeskundige Ellen Leibbrand is de perfecte combinatie van fun, gezondheid en bewustzijn om na de zomer een heerlijk, gezond geniet moment voor u  zelf te creëeren!

lees verder

Open Huis

Zaterdag 5 en zondag 6 september, van 12.00-17.00 uur hebben we Open Huis met allemaal korte workshops in diverse dansvormen voor jong en oud.

lees verder

September 2015

Zaterdag 5 en zondag 6 september houden we "Open Huis" en kun je alle dansvormen op 1 dag (of 2) gratis komen proberen, er zullen lessen zijn voor alle leeftijden. We gaan meer dan eens in de maand extra workshops plannen op zaterdagmiddag. Begin juli 2016 is het weer tijd voor ons twee-jaarlijks theater-event!

lees verder

Dansen in Sonsbeekpark!

In de maand juni kun je heerlijk buiten dansen in de Steile tuin van Sonsbeekpark. Zaterdag 13 juni van 17.00-21.00 uur zorgen DJ Lalo el Bandido én DJ Willy voor zomerse salsa-klanken. Kinderen kunnen lekker spelen in het park én geschminkt worden! Catering is aanwezig, dus naar huis om te eten is niet nodig :). Zaterdag 27 juni gaan we op dezelfde tijden ballroom & latin dansen met DJ Floris! Entree voor beide dagen: gratis. Nu alleen nog duimen voor mooi weer!

lees verder

Summerparty

Zaterdag 30 mei om 20.30 uur start het zomerfeest voor ballroom & latin dansers. Lekker dansen, genieten, gezelligheid, heerlijke hapjes, verrassingen én leuke mensen. Kan je de zaterdagavond beter besteden ;)? Entree: €12,50. Graag even reserveren.

lees verder

Korte cursussen vanaf eind april

Vanaf 30 april starten we diverse cursussen van 10 lessen. Nog even in shape komen voor zomer? Kennis maken met een dansvorm? Een beetje basis kunnen voor een bruiloft of feestje? Salsa dansen voor op vakantie? Allemaal goede redenen om één van deze cursussen te komen doen. Van ballroom tot breakdance en alles daar tussenin! (Even op blokje Mei 2015 klikken.)

lees verder

Veel leuks voor de agenda!

April, mei en juni staan er veel leuke dans-momenten op de agenda, hieronder vind je een aantal. Voor de gehele agenda check dit!

Zaterdag 18 april: concert "Let's Dance" van de West Arnhemsche Muziekvereeniging; ballroom & latin op live muziek bij ons in de school van 19.30-21.30 uur .
Zondag 10 mei: High tea dansant met het Nederlands Dansorkest in de Eusebius kerk, vanaf 13.00 uur.
Zaterdag 13 juni: Salsa in de Steile tuin in Sonsbeek vanaf 17.00 uur. 

 

lees verder

Workshop Waacking met Amber Lynn Vineyard

Zaterdag 18 april komt Amber Lynn Vineyard naar Arnhem om deze workshop te geven. De workshop is van 11.30-13.00 uur. Kosten €15 per persoon.

Waacking is een urban dansstijl, die zijn oorsprong vindt in de gay-disco's van Californië in de 70's. Het is een combinatie vogueing en locking.

lees verder

Breakdance voor 16 jaar en ouder!

Ruben "Chi" gaat een kennismakingscursus van 5 lessen geven voor iedereen die interesse heeft en ouder dan 16 is! Woensdag 4 maart om 18.30 uur is de eerste les.

lees verder

Workshop High Heels

Zaterdag 31 januari geeft Yentl deze workshop. Dansen op High Heels; handig om te kunnen toch? We starten om 11.30 uur en de workshop duurt tot 13.00 uur.

lees verder

Open lesweek!

Vanaf donderdag 8 januari starten we weer nieuwe cursussen. De eerste lesweek is, zoals jullie van ons gewend zijn, een open lesweek waarin je alle lessen vrijblijvend mee kunt doen. De ideale manier om uit te vinden of dansen iets voor jou is en/of welke dansvorm het beste bij je past.

lees verder

Herfstaanbieding!

Don't worry, just dance! Dansend de winter door, hoe lekker is dat? Het seizoen is alweer even op gang en loopt lekker. Je kunt nu je cursus verlengen en daarvoor een vroegboek-korting krijgen van 5%! Deze aanbieding is geldig tot en met de zesde les en niet te gebruiken in combinatie met andere acties of kortingsregelingen.

lees verder

September 2014

Het nieuwe dansseizoen start vanaf donderdag 4 september met een open lesweek vol gratis proeflessen. Het nieuwe lesrooster staat online.

lees verder

UITboulevard Arnhem

Gelderland opent haar culturele seizoen groots met de UITboulevard. Het gebied rondom Musis Sacrum wordt twee dagen omgetoverd tot één groot cultureel festivalterrein. Dit jaar o.a. op het programma: een openluchtconcert van Het Gelders Orkest met Wende & de popsensaties Jett Rebel & Kensington.

 

lees verder

Danstheater zeer geslaagd!

Opvallend danstheater rond Velperweg trekt veel bekijks
Afgelopen zaterdag en zondag keken veel bewoners en passanten rond de Velperweg en Molenbeke in Arnhem hun ogen uit: twee dagen lang doken op verschillende plaatsen dansers op in het straatbeeld en trokken grote groepen bezoekers langs vier verschillende locaties aan de Velperweg en in Molenbeke voor het uitverkochte theater event “Les Mots de la Danse” van Versteegh Dance Masters.

lees verder

"les Mots de la Danse"

Zaterdag 5 juli en zondag 6 juli om 14.00 uur is ons theater-event "les Mots de la Danse". Vanaf zondag 4 mei om 17.00 uur zijn de kaartjes te koop aan de balie. Het wordt een bijzondere belevenis! Het publiek gaat een kleine wandeling maken langs diverse locaties. Reserveer de data vast in de agenda, don't miss this!

lees verder

Korte cursussen vanaf 8 mei 2014

Nog even net iets beter in shape komen voor de zomer? Een openingsdans voor je huwelijk leren? Ooit geleerde danspassen ophalen? Lekker in vakantiesfeer komen op tropische salsa-klanken? Het kan allemaal in onze korte cursussen!

Vanaf donderdag 8 mei starten we diverse korte cursussen; zumba, dansconditie, salsa, Weense wals, LaBlast, quickstep/chacha/wals en diverse opfriscursussen ballroom & latin.

lees verder

De Nationale danstest

Vast voor in de agenda: zaterdag 17 mei gaan we afdansen. Het is een super leuke afsluiting van je cursus; een feestelijke, gevarieerde avond. Veel plezier en succes vast!

lees verder

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief (1× per maand) met alle info over workshops, evenementen en dansavonden.

Eerdere nieuwsbrieven