Nieuws

Breakdance voor 16 jaar en ouder!

Ruben "Chi" gaat een kennismakingscursus van 5 lessen geven voor iedereen die interesse heeft en ouder dan 16 is! Woensdag 4 maart om 18.30 uur is de eerste les.

lees verder

Workshop High Heels

Zaterdag 31 januari geeft Yentl deze workshop. Dansen op High Heels; handig om te kunnen toch? We starten om 11.30 uur en de workshop duurt tot 13.00 uur.

lees verder

Open lesweek!

Vanaf donderdag 8 januari starten we weer nieuwe cursussen. De eerste lesweek is, zoals jullie van ons gewend zijn, een open lesweek waarin je alle lessen vrijblijvend mee kunt doen. De ideale manier om uit te vinden of dansen iets voor jou is en/of welke dansvorm het beste bij je past.

lees verder

Herfstaanbieding!

Don't worry, just dance! Dansend de winter door, hoe lekker is dat? Het seizoen is alweer even op gang en loopt lekker. Je kunt nu je cursus verlengen en daarvoor een vroegboek-korting krijgen van 5%! Deze aanbieding is geldig tot en met de zesde les en niet te gebruiken in combinatie met andere acties of kortingsregelingen.

lees verder

September 2014

Het nieuwe dansseizoen start vanaf donderdag 4 september met een open lesweek vol gratis proeflessen. Het nieuwe lesrooster staat online.

lees verder

UITboulevard Arnhem

Gelderland opent haar culturele seizoen groots met de UITboulevard. Het gebied rondom Musis Sacrum wordt twee dagen omgetoverd tot één groot cultureel festivalterrein. Dit jaar o.a. op het programma: een openluchtconcert van Het Gelders Orkest met Wende & de popsensaties Jett Rebel & Kensington.

 

lees verder

Danstheater zeer geslaagd!

Opvallend danstheater rond Velperweg trekt veel bekijks
Afgelopen zaterdag en zondag keken veel bewoners en passanten rond de Velperweg en Molenbeke in Arnhem hun ogen uit: twee dagen lang doken op verschillende plaatsen dansers op in het straatbeeld en trokken grote groepen bezoekers langs vier verschillende locaties aan de Velperweg en in Molenbeke voor het uitverkochte theater event “Les Mots de la Danse” van Versteegh Dance Masters.

lees verder

"les Mots de la Danse"

Zaterdag 5 juli en zondag 6 juli om 14.00 uur is ons theater-event "les Mots de la Danse". Vanaf zondag 4 mei om 17.00 uur zijn de kaartjes te koop aan de balie. Het wordt een bijzondere belevenis! Het publiek gaat een kleine wandeling maken langs diverse locaties. Reserveer de data vast in de agenda, don't miss this!

lees verder

Korte cursussen vanaf 8 mei 2014

Nog even net iets beter in shape komen voor de zomer? Een openingsdans voor je huwelijk leren? Ooit geleerde danspassen ophalen? Lekker in vakantiesfeer komen op tropische salsa-klanken? Het kan allemaal in onze korte cursussen!

Vanaf donderdag 8 mei starten we diverse korte cursussen; zumba, dansconditie, salsa, Weense wals, LaBlast, quickstep/chacha/wals en diverse opfriscursussen ballroom & latin.

lees verder

De Nationale danstest

Vast voor in de agenda: zaterdag 17 mei gaan we afdansen. Het is een super leuke afsluiting van je cursus; een feestelijke, gevarieerde avond. Veel plezier en succes vast!

lees verder

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief (1× per maand) met alle info over workshops, evenementen en dansavonden.

Eerdere nieuwsbrieven