Dance, Food & You!


Tijdens de cursus 'Dance, Food & You' komen acht weken lang, acht verschillende thema's aan bod die allemaal te maken hebben met een gezonde leefstijl. De cursus biedt de perfecte balans tussen lekker bewegen tijdens leuke danslessen en handige tips en tricks ten aanzien van uw voeding. Naar aanleiding van uw eigen gewoontes wordt een persoonlijk plan gemaakt wat betreft een (kleine) manier van omdenken of een verandering die een positief effect zal hebben op uw fitheid.

De danslessen die twee keer per week gedurende de cursus plaats vinden zijn een fijne, sportieve uitlaatklep. Door de combinatie van gezonde voeding en deze beweging zult u zich helemaal fit voelen! De lessen bestaan namelijk uit een combinatie van Zumba en dansconditie.

 Ook staan er elke week heerlijke proefhapjes voor u klaar en krijgt u iedere week een nieuw recept mee dat een bron van inspiratie zal zijn voor een verantwoord ontbijt, lunch of diner.

De 'Dance, Food & You' cursus duurt acht weken en bestaat dus uit 16 danslessen, acht keer persoonlijk voedingsadvies en handige tips op het gebied van mindfulness en een healthy lifestyle. U kunt dit totaalpakket nu tijdelijk reserveren voor slechts €235,-

 


 

Geef je op middels bovenstaand formulier. Na inschrijving ontvang je meer informatie, een startdatum en een welkomstpakket.

ga terug naar de overzichtspagina