Free to Move


Het zal je niet ontgaan zijn dat ons theater-event rap dichterbij komt: 26 en 27 mei in het Focus filmtheater op de Korenmarkt en in de Fifth Avenue in Arnhem. We geven 2 voorstellingen per dag en alle dansvormen zullen vertegenwoordigd zijn. De repetities zijn in volle gang; zin in!

Op beide dagen is er een voorstelling om 13.00 uur en om 16.30 uur. We gaan op drie plekken binnen een kleine afstand een stuk show laten zien; dit betekent dat er groepen publiek langs diverse locaties lopen en de dansers dus drie keer in één voorstelling een nieuwe groep publiek krijgt waarvoor ze hun performance doen.

Vanaf 21 april staan de vier voorstellingen in onze agenda en kun je kaarten voor publiek bestellen (via onze agenda). In eerste instantie kan iedere deelnemer/danser 4 kaarten kopen. Vanaf 19 mei gaan de kaarten, die op dat moment nog beschikbaar zijn, in de vrije verkoop. Kosten: €9 per stuk, kinderen tot en met 8 jaar: €6. We raden het af kinderen jonger dan 4 jaar mee te nemen naar de voorstelling.

Mochten er nog vragen zijn, dan horen we ze graag!

Het Prinses Beatrix Spierfonds heeft contact met ons gezocht om hun samenwerking met dans verder uit te breiden. Dans en Spierfonds zijn verbonden om redenen die je je vast voor kunt stellen en hieronder nog verder toegelicht worden. Met liefde gaan we dan ook, samen met jou, proberen een bijdrage te leveren aan onderzoek naar spierziekten. De eerste mogelijkheid om dat te doen heb je bij het bestellen van de kaarten voor Free to Move; je krijgt de optie een euro per kaartje meer te betalen. Die euro gaat rechtsreeks naar het spierfonds. Als iedereen dat zou doen, dan hebben we al een mooi bedrag bij elkaar in het weekend van 26 en 27 mei. 

We wensen je vast heel veel plezier bij het tot stand brengen van dit evenement (als je meedanst of mee-organiseert) en al het publiek wensen we uiteraard een hele fijne ervaring. 

Dans & het Spierfonds

Free To Move - een initiatief van Holland Dance Festival en het Prinses Beatrix Spierfonds. Door middel van dans brengen  wij spierziekten onder de aandacht. Twee werelden die verbonden worden door dezelfde droom: vrijheid van bewegen.

Dans symboliseert de ultieme vrijheid van bewegen; een vrijheid die begint met gezonde spieren. En dus een vrijheid die voor mensen met een spierziekte niet vanzelfsprekend is. Daarom trekken dansers en het fonds samen op om aandacht te vragen voor spierziekten en geld bijeen te brengen voor onderzoek naar genezing en naar een betere kwaliteit van leven voor mensen met een spierziekte.

Dans tegen spierziekten is een initiatief van Prinses Beatrix Spierfonds en Holland Dance Festival. Deze voorstelling staat dan ook in het teken van 

‘Free To Move’. Free To Move is de ultieme vrijheid van bewegen, de droom die dansers en mensen met een spierziekte delen.Dansen bij Versteegh heeft deze missie omarmd. We waarderen het zeer als je een donatie wil doen. Dat kan hier ter plekke bij de collectant of via de website. Elke euro telt. Je geld wordt ingezet om wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten te financieren. 

Lees en leer meer over spierziekten op prinsesbeatrixspierfonds.nl

 

ga terug naar de overzichtspagina