Over ons

Lekker bewegen, goed leren dansen, plezier in wat je doet en een breed aanbod in dansvormen, dat is waar Dansen bij Versteegh voor staat.

Professionele docenten, passie voor het vak

Al onze cursussen worden gegeven door dansprofessionals met een passie voor hun vak én plezier in jou leren dansen! Omdat we een groot team aan specialisten hebben vind je bovendien een enorm breed aanbod aan dansvormen.

Workshops en dansavonden

Voor wie dat wil organiseren we regelmatig extra events. Workshops door gastdocenten, extra korte cursussen in bijzondere dansvormen en dansavonden voor stijldans en salsa die open zijn voor iedereen. Houd onze nieuwsbrief, twitter of facebook en agenda dus in de gaten!

Na iedere cursus kun je bovendien deelnemen aan de nationale danstest: je laat aan een deskundige jury zien wat je geleerd hebt, deze geeft een cijfer voor iedere dans, en aan het eind van de avond/middag ga je voldaan met een diploma naar huis. Het verloop van dit afdansen is feestelijk, gezellig en leuk. Al je supporters mogen mee! Twee maal per jaar hebben we deze danstest, namelijk in januari en in mei.

Theatershow

Elke twee jaar organiseert Dansen bij Versteegh een theater-event. In deze show krijgen alle leerlingen de mogelijkheid om te laten zien wat ze in huis hebben. Deze show wordt gemaakt voor diverse locaties of voor in een echt theater.

Van alle verschillende disciplines wordt één professionele show gemaakt, inclusief licht en geluid, kostuums en decors.

Al meer dan 35 jaar de gezelligste dansschool van Arnhem!

Versteegh Dance Masters is in 1982 opgericht door Frank Versteegh. Lekker leren dansen tijdens een gezellig avondje uit is vanaf dag één het doel geweest.

frank.jpgNadat Frank Versteegh zijn dansschoenen definitief verruilde voor zijn stuntvliegtuig en zijn swingende moves alleen nog in de lucht liet zien (je hebt hem vast wel eens zien vliegen op één van de vele airshows of in de Red Bull Air Race, zijn geel-rode vliegtuig is niet te missen) nam in 1999 Romée de Weerd het roer over.

image001.jpgOnder haar leiding is Dansen bij Versteegh uitgegroeid tot een dansschool met het breedste aanbod aan dansvormen: eerst kwam streetdance, toen salsa en daarna een voor een alle andere dansvormen. Voor Romée een droom die uitkwam: zo veel mogelijk dansvormen onder één dak. Maar het oorspronkelijke doel staat nog steeds voorop: lekker dansen, plezier in bewegen!

laura.jpgSinds januari 2016 is Laura van Meurs de dansschool ingestapt en neemt nu het Versteegh Kids gedeelte op zich. Na een aantal jaar als docent in het team gewerkt te hebben werd het tijd voor een stapje groter en heeft ze zich gespecialiseerd in alles wat met kids en dansen te maken heeft. Hiermee hebben we ons aanbod en onze locaties uitgebreid. Nog meer mensen blij maken met dans!